«

»

jan 18 2012

Aandachtspunten voor de buurt

Het bestuur wil de buurtbewoners nog op de volgende punten attent maken:

  • Schilderactie: Het bestuur verzoekt bewoners zich aan te melden als zij wellicht mee willen doen aan een collectieve schilderactie dit voorjaar.
  • GIW-garantie verloopt/erkers: Bij enkele woningen is geconstateerd dat het hout van de erker bij het raam rot is. Dit wordt mogelijk vergoed door de aannemer. Let op: binnenkort verloopt ook voor veel woningen de GIW-garantie op dergelijke delen van het huis (6 jaar).
  • Speeltuin: Het bestuur verzoekt iedereen alert te zijn op vandalen, omdat er graffiti is gevonden in de speeltuin. Daarnaast is het bestuur nog in overleg met de Gemeente over een prullenbak in de speeltuin.
  • Verkeer: Voor de verkeersituatie Hulsbergen/Ossenkampweg wordt momenteel een voorstel gemaakt door een verkeerskundige. Hierover zal de buurt binnenkort worden geïnformeerd.