«

»

jan 18 2012

Nieuwe bewoners De Kolk welkom geheten door Wijkvereniging de Ossenkamp!

De eerste woningen aan de Boskolk en Nieuwe Kolk in bouwproject De Kolk in Wapenveld zijn opgeleverd. De nieuwe bewoners zijn welkom geheten door het bestuur van de Wijkvereniging de Ossenkamp. Zij ontvingen een pak lokaal pannenkoekmeel van Molen de Vlijt. Vervolgens is onder de aanwezige bewoners een koekenpan verloot. Deze werd gewonnen door de heer Aart Zwerus. Op de foto ontvangt hij het pakket van voorzitter Robert Kuipers.

De nieuwe bewoners kunnen allemaal lid worden van de bestaande Wijkvereniging de Ossenkamp. Samen zullen de bewoners van de Ossenkamp en de Kolk hun gemeenschappelijke wensen en belangen beter kenbaar kunnen maken richting bijvoorbeeld de Gemeente. Mogelijk zal de naam van de vereniging aangepast gaan worden (bijv. de Ossenkamp-de Kolk).  Ten tijde van de oprichting van de vereniging was het project De Kolk namelijk nog bekend als Ossenkamp 2. Hierover zullen de leden zich echter nog moeten uitlaten.

De nieuwe bewoners kunnen zich aanmelden als lid door het volgende formulier in te vullen en bij de secretaris in te leveren (zie adres in het formulier).

De opgeleverde woningen zijn de noordelijke 4 blokken van 7 rijtjeswoningen. Het blok van 8 rijtjeswoningen ten zuiden van de kolk is sinds kort ook in de verkoop. Zie voor meer informatie de projectwebsite van De Kolk.