«

»

jan 04 2012

Nieuwsjaargroet 2012 van de voorzitter

De afgelopen jaar heb ik moeten vaststellen dat er weer veel mensen hun best hebben gedaan om de Ossenkamp positief in het nieuws te brengen. Er wordt door de mensen veel gedaan om de wijk er goed uit te laten zien. Kijk eens naar de entree van de Ossenkamp. Wie kan zich nog de oude situatie herinneren?

De eerste bewoners van de Kolk zijn in hun nieuwe woning getrokken. Veel succes met het klussen ! 2012 zal voor de meeste mensen veel extra energie gaan kosten. Daarom moet de thuisplek een fijne plek blijven. Maar u kunt dat.

We willen in het voorjaar een verkeersplan gaan aanbieden aan de gemeente dat gedragen wordt door de bewoners van de Ossenkamp/de Kolk en het schoolbestuur van de Parel. Wij gaan aan de slag voor de Ossenkamp en de Kolk. Help ons mee.

Robert Kuipers, voorzitter.