«

»

mei 18 2012

EK Poule 2012 voor leden Wijkvereniging de Ossenkamp

Het EK Voetbal 2012 komt er aan! Dat betekent weer veel Oranje-festiviteiten. Wijkvereniging de Ossenkamp heeft voor haar leden een eigen EK-poule aangemaakt op http://ossenkamp.ekpoultje.nl.

Alleen de leden van de Wijkvereniging kunnen zich aanmelden voor deze poule. Ben je nog geen lid van de Wijkvereniging? Meld je dan hier aan.

Het spel

Meedoen met EKpoultje is makkelijk en gratis.

Met EKpoultje speel je in je eigen poultje tegen je vrienden, familie of collega’s. Tegelijkertijd speel je samen met iedereen in jouw poultje tegen de andere poultjes die meedoen met EKpoultje.

EKpoultje wil het EK voetbal nóg leuker maken.

Meedoen is dus vooral voor de lol, maar dat neemt niet weg dat er wel grote prijzen kunnen worden gewonnen.

Het spel is simpel: je voorspelt de stand (na 90 minuten + blessuretijd) van iedere wedstrijd. Voor een juiste voorspelling krijg je punten en wie de meeste punten heeft wint.

Bij het invullen van je voorspellingen geef je aan of je mee wil doen aan een bestaand poultje of zelf een nieuw poultje wil starten. Als jij zelf een poultje start vergroot je je winkans op de prijzen, want als iemand uit jouw poultje iets wint, win jij dezelfde prijs.

Met EKpoultje kan je te chatten en mailen met je vrienden in jouw poultje. Als je dat wil ontvang je van EKpoultje updates over de stand in jouw poultje, leuke weetjes over het tournooi en tips over (nog) onbekende spelers die wel eens zouden kunnen doorbreken dit EK.